BUZZ de Slimste van Nederland

Out of stock
SKU
PS3 BUZZ SN
€24.95
Verzamel je familie en vrienden, pak je buzzers of PSP en de show kan beginnen. Je strak geklede en bijdehante gastheer stelt de vragen, jij geeft zo snel mogelijk het juiste antwoord.
  • Fast delivery throughout the Netherlands
  • Not happy, money back. Customer friendly and honest
  • 3 Months guarantee


Verzamel je familie en vrienden, pak je buzzers of PSP en de show kan beginnen. Je strak geklede en bijdehante gastheer stelt de vragen, jij geeft zo snel mogelijk het juiste antwoord. Elke versie van Buzz!: De Slimste van Nederland is speciaal voor de mogelijkheden van het bijbehorende platform ontwikkeld. Zo neem je in de PS3-versie deel aan online quizzes, geef je de PSP van speler naar speler door in de Pass-Around Mode en laat de Multiplayer-stand van de PS2-versie maar liefst acht triviameesters tegen elkaar strijden!

Met duizenden standaardvragen en de mogelijkheid om vragen te downloaden via het PlayStation®Network blijf je eindeloos spelen. De draadloze buzzers en spannende spelvarianten waaronder “Sofa vs. Sofa” creëren een constant verlangen naar meer. Strijd voor de eerste positie in het nationale klassement en speel met maximaal zeven vrienden in vijf triviakanalen: Films & TV, Muziek, Sport, Lifestyle en Kennis. Ga online naar MyBuzzQuiz.com om je eigen quizzes samen te stellen of om extra premium quizpakketten te downloaden in de PlayStation®Store.More Information
Ean Code 711719121442
State Used
CIB Complete (CIB)
Region Region Free
Language English
Editie Standard