Dokapon Kingdom - NIEUW in Seal

Out of stock
SKU
WII DokaKin S
Special Price €94.46 Regular Price €104.95
In Dokapon Kingdom krijg je de kroon van het Dokapon-rijk in de schoot geworpen. De koning wil namelijk dat jij op de troon gaat zitten om het land te bevrijden van een invasie van monsters. Al snel blijkt echter dat jij niet de enige gegadigde voor de troon blijkt, want maximaal drie vrienden kunnen zich in de strijd om de troon mengen. Dokapon Kingdom is een mix tussen een bordspel en een Role-Playing Game. Dit wil zeggen dat je in de huid kruipt van een personage en met hem op pad gaat om het koninkrijk te verlossen van monsters. In een serie minigames en gevechten wordt bepaald of jij de nieuwe koning wordt, of dat iemand anders er met de kroon vandoor gaat.
  • Fast delivery throughout the Netherlands
  • Not happy, money back. Customer friendly and honest
  • 3 Months guarantee
10% Discount!


In Dokapon Kingdom krijg je de kroon van het Dokapon-rijk in de schoot geworpen. De koning wil namelijk dat jij op de troon gaat zitten om het land te bevrijden van een invasie van monsters. Al snel blijkt echter dat jij niet de enige gegadigde voor de troon blijkt, want maximaal drie vrienden kunnen zich in de strijd om de troon mengen.

Dokapon Kingdom is een mix tussen een bordspel en een Role-Playing Game. Dit wil zeggen dat je in de huid kruipt van een personage en met hem op pad gaat om het koninkrijk te verlossen van monsters. In een serie minigames en gevechten wordt bepaald of jij de nieuwe koning wordt, of dat iemand anders er met de kroon vandoor gaat.More Information
Ean Code 3499550267808
State NEW in Seal
CIB Complete (CIB)
Region Region Free
Language English
Editie Standard