Gears of War

In stock
SKU
X360 Gears 1
€1.50
In het begin van het spel wordt Marcus Fenix bevrijd uit de gevangenis. Als Fenix moet de speler meevechten tegen de Locusts. Gears of War is een derdepersoons actieshooter waarin het zoeken van dekking zeer belangrijk is. Met één druk op de knop drukt Marcus zich tegen elke muur aan.
  • Fast delivery throughout the Netherlands
  • Not happy, money back. Customer friendly and honest
  • 3 Months guarantee


In het begin van het spel wordt Marcus Fenix bevrijd uit de gevangenis. Als Fenix moet de speler meevechten tegen de Locusts. Gears of War is een derdepersoons actieshooter waarin het zoeken van dekking zeer belangrijk is. Met één druk op de knop drukt Marcus zich tegen elke muur aan. Vervolgens is het mogelijk om voorzichtig om de hoek te kijken en te schieten. Bovendien is het mogelijk om van dekking naar dekking te springen, zodat je zo kort mogelijk een schietschijf bent. Spelers die rechtstreeks de actie inrennen zullen de strijd waarschijnlijk niet overleven.

Samenwerking is ook belangrijk in Gears of War. In je eentje heb je altijd een computergestuurd team bij je, maar ook is het mogelijk het hele spel met twee personen door te spelen. Dit kan op zowel op één Xbox 360 als online. Naast de coöperatieve modus beschikt Gears of War over een aantal modi waarin twee teams van vier spelers het tegen elkaar opnemen.More Information
Ean Code 882224260039
State Used
CIB Complete (CIB)
Region Region Free
Language English