Mysterium

Out of stock
SKU
NGB B-64641
€12.95
Je bent bij de beroemde alchemist Hermetrix gekomen en als zijn leerling aangenomen. De taak van een alchemist is om op magische wijze metalen en mineralen om te zetten in goud en andere items. Hermetrix heeft je gestuurd om getest te worden in het Mysterium, een driedimensionaal doolhof van gangen. Je moet metalen en mineralen in zwembaden van kwik, water, vuur en zuur combineren om elk item te maken dat je nodig hebt. Als je alchemie onder de knie hebt, kun je slagen in de laatste test. Je moet een beschaving van reuzen redden en Cadmia, de alchemist die je berecht heeft.
  • Fast delivery throughout the Netherlands
  • Not happy, money back. Customer friendly and honest
  • 3 months warranty


Je bent bij de beroemde alchemist Hermetrix gekomen en als zijn leerling aangenomen. De taak van een alchemist is om op magische wijze metalen en mineralen om te zetten in goud en andere items.

Hermetrix heeft je gestuurd om getest te worden in het Mysterium, een driedimensionaal doolhof van gangen.

Je moet metalen en mineralen in zwembaden van kwik, water, vuur en zuur combineren om elk item te maken dat je nodig hebt.

Als je alchemie onder de knie hebt, kun je slagen in de laatste test. Je moet een beschaving van reuzen redden en Cadmia, de alchemist die je berecht heeft.



More Information
Platform GameBoy
State Used
CIB Game Only
Language English