Tiny Toon Adventures 2: Montana's Movie Madness

Out of stock
SKU
NGB B-64651
Special Price €3.96 Regular Price €4.95
"Buster Bunny is dol op mijn vier nieuwe films!" Hier komt Montana Max, de gemeenste filmmaker die ooit het zilveren scherm heeft aangetast. Hij regisseerde vier nieuwe flicks waardoor Buster Bunny op een slechterik lijkt! Om zijn personage te verdedigen, moet Buster Bunny Max zijn gekke films opnemen en zijn nieuwe aanvalsbewegingen (de Fast Dash en Freese Kick) gebruiken om de eindes te veranderen voordat zijn carrière is afgelopen. Komende attracties zijn onder meer: - In de klassieke western moet de Lone Rabbit Buster Bunny gespikkelde cactussen, grote rotsblokken, rattenvink trein bandieten en vleermuis-geïnfecteerde grotten vermijden voordat hij springt aan boord van een bucking bronco en het op Cowboy Max neemt. - In de samurai mega-hit, Kung Fu Yung, ontmoet Buster Bunny kikkers, vallende lantaarns, vliegende fans en Kabuki Max die moeten worden geslagen op zijn grote ol 'banzai butt. - In de Sci-Fi thriller, Maxinator, vecht Buster Bunny door een futuristische stad op zoek naar Cyber ​​Max. Onderweg zal hij op een ruimteschip rijden en raket-aangedreven knaagdieren zappen. - In de monsterhit Curse of the Bunny's Tomb zoekt Bunny Bunny Franken Max op in een kasteel dat wordt achtervolgd door geesten, vleermuizen en konijnenbrandende kaarsen. - Tussen de rollen door zal Buster Bunny vakantie houden in Subgame Land, waar hij basketbal, voetbal en touwtrekken zal spelen met je favoriete Tiny Toon Adventures-personages. - Eindelijk, in het epische level 5, neemt Buster Bunny het op tegen Max en zijn Freeze Flash Camera. Het is zijn laatste kans om het gordijn van Max's duivelse filmcarrière te laten vallen!
  • Fast delivery throughout the Netherlands
  • Not happy, money back. Customer friendly and honest
  • 3 months warranty
20% Discount!


"Buster Bunny is dol op mijn vier nieuwe films!"

Hier komt Montana Max, de gemeenste filmmaker die ooit het zilveren scherm heeft aangetast. Hij regisseerde vier nieuwe flicks waardoor Buster Bunny op een slechterik lijkt! Om zijn personage te verdedigen, moet Buster Bunny Max zijn gekke films opnemen en zijn nieuwe aanvalsbewegingen (de Fast Dash en Freese Kick) gebruiken om de eindes te veranderen voordat zijn carrière is afgelopen. Komende attracties zijn onder meer:

- In de klassieke western moet de Lone Rabbit Buster Bunny gespikkelde cactussen, grote rotsblokken, rattenvink trein bandieten en vleermuis-geïnfecteerde grotten vermijden voordat hij springt aan boord van een bucking bronco en het op Cowboy Max neemt.
- In de samurai mega-hit, Kung Fu Yung, ontmoet Buster Bunny kikkers, vallende lantaarns, vliegende fans en Kabuki Max die moeten worden geslagen op zijn grote ol 'banzai butt.
- In de Sci-Fi thriller, Maxinator, vecht Buster Bunny door een futuristische stad op zoek naar Cyber ​​Max. Onderweg zal hij op een ruimteschip rijden en raket-aangedreven knaagdieren zappen.
- In de monsterhit Curse of the Bunny's Tomb zoekt Bunny Bunny Franken Max op in een kasteel dat wordt achtervolgd door geesten, vleermuizen en konijnenbrandende kaarsen.
- Tussen de rollen door zal Buster Bunny vakantie houden in Subgame Land, waar hij basketbal, voetbal en touwtrekken zal spelen met je favoriete Tiny Toon Adventures-personages.
- Eindelijk, in het epische level 5, neemt Buster Bunny het op tegen Max en zijn Freeze Flash Camera. Het is zijn laatste kans om het gordijn van Max's duivelse filmcarrière te laten vallen!



More Information
Platform GameBoy
Ean Code 83717140122
State Used
CIB Complete (CIB)
Region Region Free
Language English
Edition Standard