Peter Jackson's King Kong ; the Official game of the movie

In stock
SKU
NDS King Kong
Special Price €4.46 Regular Price €4.95
In King Kong kruip je in de huid van Jack Driscoll en reis je af naar Skull Island, om daar een film op te nemen. Al snel blijkt dat je niet alleen op het eiland bent. Skull Island is namelijk een eiland waar de tijd stil heeft gestaan. Dinosauriërs, grote reptielen en andere beesten maken hier de dienst uit.
  • Fast delivery throughout the Netherlands
  • Not happy, money back. Customer friendly and honest
  • 3 Months guarantee
10% Discount!


In King Kong kruip je in de huid van Jack Driscoll en reis je af naar Skull Island, om daar een film op te nemen. Al snel blijkt dat je niet alleen op het eiland bent. Skull Island is namelijk een eiland waar de tijd stil heeft gestaan. Dinosauriërs, grote reptielen en andere beesten maken hier de dienst uit. En boven dit alles staat King Kong, de grote baas van het eiland. Het leuke aan het spel is dat je ook met King Kong kunt spelen, maar dit moet je puur als bonus zien. Je speelt 90% van het spel met Jack en slechts 10% met King Kong.

Uniek aan King Kong is het gevoel wat je krijgt als je het speelt. Het enige wat jou herinnert aan het feit dat je een game speelt is de controller die je in je handen hebt. Je ziet geen healthbar, crosshair of het aantal kogels wat je hebt (de laatste twee kun je overigens wel aanzetten, maar leuker is het om het niet te doen).More Information
Ean Code 3307210204349
State Used
CIB Complete (CIB)
Region Region Free
Language English
Editie Standard