Super Putty

Out of stock
SKU
SNES B-65523
Special Price €11.96 Regular Price €14.95
Het spel van immense speelbaarheid, het karakter van immense buigzaamheid. Vergeet het hacken, doden, stoten en trappen - het is tijd om op te blazen, uit te rekken en je een weg te banen door een heel vreemde en wonderlijke wereld. De gestoorde tovenaar Dozzledaze verkoopt jouw mede-Putty-mensen aan massa's kinderen rond de kosmos die als de beste Bubblegum zijn verpakt, en het bedrijfsleven is booming. Ga de vormveranderende vorm van Super Putty aan en verijdel deze kwaadaardige misdaad. Red de robotbewakers en stuur ze veilig naar reparaties op Putty Moon en blijf altijd op een glibberige manier voor de handlangers van de waanzinnige tovenaar staan. Absorbeer iets van dieren of groente om jezelf buigzaam te houden en te vormen in de vorm van je vijanden. Gebruik hun krachten in uw voordeel.
  • Fast delivery throughout the Netherlands
  • Not happy, money back. Customer friendly and honest
  • 3 months warranty
20% Discount!


Het spel van immense speelbaarheid, het karakter van immense buigzaamheid.

Vergeet het hacken, doden, stoten en trappen - het is tijd om op te blazen, uit te rekken en je een weg te banen door een heel vreemde en wonderlijke wereld.

De gestoorde tovenaar Dozzledaze verkoopt jouw mede-Putty-mensen aan massa's kinderen rond de kosmos die als de beste Bubblegum zijn verpakt, en het bedrijfsleven is booming.

Ga de vormveranderende vorm van Super Putty aan en verijdel deze kwaadaardige misdaad.

Red de robotbewakers en stuur ze veilig naar reparaties op Putty Moon en blijf altijd op een glibberige manier voor de handlangers van de waanzinnige tovenaar staan. Absorbeer iets van dieren of groente om jezelf buigzaam te houden en te vormen in de vorm van je vijanden. Gebruik hun krachten in uw voordeel.



More Information
Platform SNES
Ean Code 5020573000219
State Used
CIB Game Only
Region PAL
Language English