Hitman: Absolution - Deluxe Professional Edition - NIEUW in Seal

In stock
SKU
x360 HM A DPE S
€64.95
Maak optimaal gebruik van de nieuwe Glacier 2 technologie! Het resultaat hiervan is een game met een verhaal dat onderscheidende vormgeving heeft en originele gameplay en geluid. Als Agent 47 ga je frontale gevechten aan, volg je de prooi en kun je tijdens de game je tactieken aanpassen. Je hebt continue de keuze hoe je wilt opereren dankzij de sterk geëvolueerde gameplay en revolutionaire kunstmatige intelligentie. Vermom Agent 47 in iedere personage die je tegenkomt in het spel. Schakel je prooi uit, steel zijn outfit en gebruik je instincten om op te gaan in de menigte en misleid je vijanden! In de wereld van Hitman Absolution kan ieder spelmoment een verhaal worden. Zo speel je in een realistische, levende wereld! Door de combinatie van unieke personages met gevulde dialogen en veel spektakel, beleef je een unieke speelervaring. Met de Instinct Mode ervaar je de wereld door de ogen van Agent 47! Voorspel je vijandelijke routines, ontdek nieuwe manier om te doden en gebruik je krachtige wapens met dodelijke precisie. De Professional Edition van Hitman Absolution bevat: - De game Hitman Absolution - Luxe hardcover art book - Exclusief 'making of dvd' in een unieke verpakking - Een vinyl beeldje van Agent 47 van ongeveer 25 cm hoog in cartoonstyle - DLC: Agency Jagd P22G - Een modern pistool van topkwaliteit - DLC: Agency HX UMP - Een krachtig, hoog kaliber machinepistool - DLC: Agency SPS 12 - Een brute, semi-automatische shotgun - DLC: Agency SPS 12 - Een brute, semi-automatische shotgun
  • Fast delivery throughout the Netherlands
  • Not happy, money back. Customer friendly and honest
  • 3 Months guarantee


Maak optimaal gebruik van de nieuwe Glacier 2 technologie! Het resultaat hiervan is een game met een verhaal dat onderscheidende vormgeving heeft en originele gameplay en geluid. Als Agent 47 ga je frontale gevechten aan, volg je de prooi en kun je tijdens de game je tactieken aanpassen. Je hebt continue de keuze hoe je wilt opereren dankzij de sterk geëvolueerde gameplay en revolutionaire kunstmatige intelligentie. Vermom Agent 47 in iedere personage die je tegenkomt in het spel. Schakel je prooi uit, steel zijn outfit en gebruik je instincten om op te gaan in de menigte en misleid je vijanden!

In de wereld van Hitman Absolution kan ieder spelmoment een verhaal worden. Zo speel je in een realistische, levende wereld! Door de combinatie van unieke personages met gevulde dialogen en veel spektakel, beleef je een unieke speelervaring. Met de Instinct Mode ervaar je de wereld door de ogen van Agent 47! Voorspel je vijandelijke routines, ontdek nieuwe manier om te doden en gebruik je krachtige wapens met dodelijke precisie.

De Professional Edition van Hitman Absolution bevat:
- De game Hitman Absolution
- Luxe hardcover art book
- Exclusief 'making of dvd' in een unieke verpakking
- Een vinyl beeldje van Agent 47 van ongeveer 25 cm hoog in cartoonstyle
- DLC: Agency Jagd P22G - Een modern pistool van topkwaliteit
- DLC: Agency HX UMP - Een krachtig, hoog kaliber machinepistool
- DLC: Agency SPS 12 - Een brute, semi-automatische shotgun
- DLC: Agency SPS 12 - Een brute, semi-automatische shotgunMore Information
Ean Code 5021290052789
State NEW in Seal
CIB Complete (CIB)
Region Region Free
Language English